OWSIANE CIASTO A'LA CINI MINIS

25 maja 2020

Pewnie część z Was kojarzy popularne cynamonowe płatki śniadaniowe. Intensywnie słodkie i oczywiście wyraziście cynamonowe. Takie też jest to ciasto, które tak jak ja możesz również potraktować jako omlet śniadaniowy i zyskać pełnowartościowy posiłek. Porcja takiego owsianego ciacha to aż 30 g białka przy nieco ponad 400 kcal! Smakuje fenomenalnie dobrze! Bazuje na zmielonych płatkach owsianych, przepysznej odżywce białkowej o smaku "cynamonka", aromacie waniliowym i kawałkach posiekanej czekolady proteinowej. Wszystkie te składniki znajdziecie w sklepie MYPROTEIN i tylko teraz, z okazji tygodnia urodzinowego marki, z moim kodem (zdrowienajezyku) możecie je zamówić w naprawdę mega atrakcyjnych cenach. Więcej informacji poniżej. 

Jeśli zdecydujesz się skorzystać z aktualnej promocji od siebie polecam wszystkie niżej wymienione produkty, które wykorzystasz w kuchni do tworzenia zdrowych i smacznych posiłków. Ponad to MYPROTEIN posiada także odzież sportową, którą pokochałam od pierwszego przymierzenia! Mega wygodna, pięknie wygląda, a wysoka jakość mówi sama za siebie. Bardzo polecam leginsy POWER oraz biustonosz SHAPE CROSS


Składniki (2 porcje):

Przygotowanie:
  1. Czekoladę posiekaj, a jabłko obierz i pokrój w małą kostkę. 
  2. Wszystkie składniki, oprócz jabłka dokładnie ze sobą wymieszaj, najlepiej za pomocą trzepaczki, tak aby nie było żadnych grudek. 
  3. Masę przelej do kokilki przeznaczonej do zapiekania w piekarniku. Na wierzch wyłóż jabłka i oprósz dodatkową porcją cynamonu. 
  4. Wstaw do nagrzanego na 180°C piekarnika i piecz 15-20 minut, w termoobiegu. 

⇾ Z kodem zdrowienajezyku zrobisz zakupy w MYPROTEIN z wielkim rabatem 💗 

TYLKO TERAZ - 44% !!! 
Oferta ważna tylko do 26.05.2020. do godziny 12:00

DODATKOWO:
♡ Darmowa dostawa w godzinach 11:00-18:00 od 99 PLN.
♡ Powyżej kwoty 199 PLN i 299 PLN GRATISY do wyboru - pojawią się w koszyku.



Wartości odżywcze całego ciasta:
energia: 842 kcal
białko: 60 g
tłuszcze: 26 g
węglowodany: 84 g
błonnik: 16 g

Brak komentarzy

Prześlij komentarz